STN EN 60598-2-6: 2000 (36 0600), Svietidlá Časť 2 Osobitné požiadavky. Oddiel 6: Žiarovkové svietidlá so vstavanými transformátormi - Polák, Tibor (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 60598-2-6: 1994