STN EN 60598-2-7: 1994 (36 0600), Svietidlá Časť 2 Osobitné požiadavky. Oddiel 7: Prenosné svietidlá do záhrad - Polák, Tibor (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1994)
Táto norma obsahuje EN 60598-2-7: 1989