STN EN 60598-2-7/A2: 2001 (36 0600), Svietidlá Časť 2 Osobitné požiadavky. Oddiel 7: Prenosné svietidlá do záhrad. Zmena A2 - Staník, Anton (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto zmena A2 STN EN 60598-2-7: 1994 je identická s EN 60598-2-7: 1989/A2: 1996 vrátane jej opravy z januára 1999