STN EN 60598-2-7/A13: 2001 (36 0600), Svietidlá Časť 2 Osobitné požiadavky. Oddiel 7: Prenosné svietidlá do záhrad. Zmena A13 - Staník, Anton (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto zmena A13 STN EN 60598-2-7: 1994 je identická s EN 60598-2-7: 1989/A13: 1997