STN EN 60598-2-9: 1994 (36 0600), Svietidlá Časť 2 Osobitné požiadavky. Oddiel 9: Svietidlá na neprofesionálne fotografovanie a filmovanie - Polák, Tibor (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1994)
Táto norma obsahuje EN 60598-2-9: 1989