STN EN 60598-2-6/A1: 1997 (36 0600), Svietidlá Časť 2 Osobitné požiadavky. Oddiel 9: Svietidlá na neprofesionálne fotografovanie a filmovanie (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto zmena A1 k STN EN 60598-2-9: 1994 obsahuje Zmenu A1: 1994 k EN 60598-2-9: 1989