STN EN 60598-2-19: 1993 (36 0600), Svietidlá Časť 2 Osobitné požiadavky. Oddiel 19: Svietidlá s priestupom vzduchu (bezpečnostné požiadavky) - Polák, Tibor (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje EN 60598-2-19: 1989