STN EN 60598-2-19/A2: 2001 (36 0600), Svietidlá Časť 2 Osobitné požiadavky. Oddiel 19: Svietidlá s prestupom vzduchu. Bezpečnostné požiadavky. Zmena A2 - Staník, Anton (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto zmena A2 STN EN 60598-2-19: 1993 je identická so zmenou EN 60598-2-19: 1989/A2: 1998