STN EN 60598-2-23: 2001 (36 0600), Svietidlá Časť 2 Osobitné požiadavky. Oddiel 23: Osvetľovacie sústavy na malé napätie so žiarovkami - Polák, TIbor (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 60598-2-23: 1996 a jej opravou z marca 1997