STN EN 60598-2-25: 1997 (36 0600), Svietidlá Časť 2 Osobitné požiadavky. Oddiel 25: Svietidlá do klinických priestorov nemocníc a liečební - Polák, Tibor (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto národná norma je identická s EN 60598-2-25: 1994