STN EN 60598-2-25/A1: 2005 (36 0600), Svietidlá Časť 2-25 Osobitné požiadavky. Svietidlá do klinických priestorov nemocníc a liečební. Zmena A1 - Polák, Tibor (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2005)
Táto zmena A1 STN EN 60598-2-25: 1997 je slovenskou verziou EN 60598-2-25: 1994/A1: 2004