STN EN 60604: 2001 (36 0791), Sústavy ,,bleskoviek" na fotografovanie. - Skalová, Oľga; Machatá, Jitka (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 60604: 1993 v českej verzii