STN EN 60704-2-3: 2003 (36 1005), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Skúšobný predpis na stanovenie hluku prenášaného vzduchom Časť 2-3 Osobitné požiadavky na umývačky riadu - Sulík, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60704-2-3: 2002