STN EN 60704-2-11: 2003 (36 1005), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Skúšobný predpis na stanovenie hluku prenášaného vzduchom Časť 2-11 Osobitné požiadavky na elektrické spotrebiče na prípravu pokrmov - Zaťko, Jozef; Horská, Radka (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 60704-2-11: 1999