STN EN 60335-2-9/A1: 2005 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-9 Osobitné požiadavky na grily, hriankovače a podobné prenosné varné spotrebiče. Zmena A1 - Čermáková, Dagmar (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2005)
Táto zmena A1 k STN EN 60335-2-9: 2004 je slovenskou verziou EN 60335-2-9: 2003/A1: 2004