STN EN ISO 8502-3: 2018 (03 8224), Príprava oceľových podkladov pred aplikáciou náterových látok a podobných výrobkov. Skúšky na posudzovanie čistoty povrchu Časť 3 Stanovenie prachu na oceľových povrchoch pripravených na natieranie (metóda snímania samolepiacou páskou) (ISO 8502-3: 2017) - Chovancová, Marta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 8502-3: 2017