STN EN 50124-1: 2018 (33 3501), Dráhové aplikácie. Koordinácia izolácie Časť 1 Základné požiadavky. Vzdušné vzdialenosti a povrchové cesty pre všetky elektrické a elektronické zariadenia - Cengel, Ladislav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50124-1: 2017