STN EN 13201-5: 2018 (36 0410), Osvetlenie pozemných komunikácií Časť 5 Ukazovatele energetickej hospodárnosti - Gašparovský, Dionýz (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13201-5: 2015