STN EN ISO 6579-1: 2018 (56 0088), Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Horizontálna metóda na dôkaz, stanovenie počtu a sérotypizáciu baktérií rodu Salmonella Časť 1 Dôkaz Salmonella sp. (ISO 6579-1: 2017) - Kaclíková, Eva (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 6579-1: 2017