STN ISO 5667-4: 2018 (75 7051), Kvalita vody. Odber vzoriek Časť 4 Pokyny na odber vzoriek z jazier a umelých vodných nádrží - Borovská, Daša (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 5667-4: 2016