STN EN ISO 5667-16: 2018 (75 7051), Kvalita vody. Odber vzoriek Časť 16 Pokyny na biologické skúšanie vzoriek (ISO 5667-16: 2017) - Borovská, Daša (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 5667-16: 2017