STN EN 353-1 + A1: 2018 (83 2619), Osobné ochranné prostriedky proti pádu z výšky Časť 1 Záchytné zariadenia vedeného typu na pevnom kotviacom vedení - Uherek, Juraj (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 353-1: 2014 + A1: 2017