STN EN ISO 14122-4: 2018 (83 3102), Bezpečnosť strojov. Stabilné prostriedky na prístup k strojom Časť 4 Pevné rebríky (ISO 14122-4: 2016) - Volčko, Jaroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14122-4: 2016