STN EN 60335-2-47: 2004 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-47 Osobitné požiadavky na komerčné elektrické varné kotly - Čermáková, Dagmar (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60335-2-47: 2003