STN EN 60335-2-48: 2004 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-48 Osobitné požiadavky na komerčné elektrické grily a hriankovače - Čermáková, Dagmar (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto národná norma je identická s EN 60335-2-48: 2003