STN EN 60335-2-50: 2004 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-50 Osobitné požiadavky na elektricky vyhrievané výdajné stoly pre podniky verejného stravovania - Zaťko, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60335-2-50: 2003