STN EN 60335-2-51: 2004 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-51 Osobitné požiadavky na pevné obehové čerpadlá na vykurovanie a vodovodnú inštaláciu - Onderko, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60335-2-51: 2003