STN EN 60335-2-60: 2004 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-60 Osobitné požiadavky na víriče kúpeľa - Zaťko, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60335-2-60: 2003