STN EN 60335-2-60/A1: 2005 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-60 Osobitné požiadavky na vaňové víriče a bazénové víriče. Zmena A1 - Zaťko, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2005)
Táto zmena A1 STN EN 60335-2-60: 2004 je slovenskou verziou EN 60335-2-60: 2003/A1: 2005