STN EN 60335-2-61/A1: 2006 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-61 Osobitné požiadavky na akumulačné kachle. Zmena A1 - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2006)
Táto zmena A1 STN EN 60335-2-61 je slovenskou verziou EN 60335-2-61: 2003/A1: 2005