STN EN 60335-2-62: 2004 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-62 Osobitné požiadavky na elektrické umývacie drezy pre podniky verejného stravovania - Onderko, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60335-2-62: 2003