STN EN 60335-2-64/A1: 2003 (36 1055), Bezpečnosť elektrických spotrebičov pre domácnosť a na podobné účely Časť 2-64 Osobitné požiadavky na elektrické kuchynské stroje pre podniky verejného stravovania. Zmena A1 - Onderko, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto zmena STN EN 60335-2-64: 2001 je slovenskou verziou EN 60335-2-64: 2000/A1: 2002