STN EN 60335-2-70: 2003 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-70 Osobitné požiadavky na dojacie stroje - Onderko, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60335-2-70: 2002