STN EN 60335-2-81: 2004 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-81 Osobitné požiadavky na ohrievače nôh a ohrievacie rohože - Vámošiová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60335-2-81: 2003