STN EN 60335-2-82: 2004 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-82 Osobitné požiadavky na obslužné a zábavné automaty - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60335-2-82: 2003