STN EN 60335-2-87: 2003 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-87 Osobitné požiadavky na elektrické zariadenia na omračovanie zvierat - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto národná norma je slovenskou verziou EN 60335-2-87: 2002