STN EN 60335-2-88: 2003 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-88 Osobitné požiadavky na zvlhčovače vzduchu a ich používanie s vykurovacími, ventilačnými alebo klimatizačnými systémami - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60335-2-88: 2002