STN IEC 60817: 1993 (36 1059), Pružinový přístroj pro zkoušení rázem a jeho kalibrace. - Nevečeřal, Zdeněk; Plíšek, Jiří (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje IEC 817: 1984