STN EN 61029-1: 2001 (36 1580), Bezpečnosť elektrického prenosného náradia Časť 1 Všeobecné požiadavky - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 61029-1: 2000