STN EN 61029-1/A11: 2004 (36 1580), Bezpečnosť elektrického prenosného náradia Časť 1 Všeobecné požiadavky. Zmena A11 - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto zmena A11 STN EN 61029-1: 2001 je slovenskou verziou EN 61029-1: 2000/A1: 2003