STN EN 60730-1: 2003 (36 1950), Automatické elektrické riadiace zariadenia pre domácnosť a na podobné účely Časť 1 Všeobecné požiadavky - Onderko, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60730-1: 2000