STN EN 60730-1/A1: 2005 (36 1950), Automatické elektrické riadiace zariadenia pre domácnosť a na podobné účely Časť 1 Všeobecné požiadavky. Zmena A1 - Onderko, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2005)
Táto zmena A1 STN EN 60730-1: 2003 je slovenskou verziou EN 60730-1: 2000/A1: 2004