STN EN 60730-1/A12: 2004 (36 1950), Automatické elektrické riadiace zariadenia pre domácnosť a na podobné účely Časť 1 Všeobecné požiadavky. Zmena A12 - Božoňová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto zmena A12 STN EN 60730-1: 2003 je slovenskou verziou EN 60730-1: 2000/A12: 2003