STN EN 60730-2-2: 2003 (36 1950), Automatické elektrické riadiace zariadenia pre domácnosť a na podobné účely Časť 2-2 Osobitné požiadavky na tepelné ochrany motorov - Onderko, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60730-2-2: 2002