STN EN 60730-2-2/A1: 2006 (36 1950), Automatické elektrické riadiace zariadenia pre domácnosť a na podobné účely Časť 2-2 Osobitné požiadavky na tepelné ochrany motorov. Zmena A1 - Vámošiová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2006)
Táto zmena A1 STN EN 60730-2-2: 2003 je slovenskou verziou EN 60730-2-2: 2002/A1: 2006