STN EN 60730-2-8: 2003 (36 1950), Automatické elektrické riadiace zariadenia pre domácnosť a na podobné účely Časť 2-8 Osobitné požiadavky na elektricky ovládané vodné ventily vrátane mechanických požiadaviek - Onderko, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60730-2-8: 2002