STN EN 60730-2-8/A1: 2004 (36 1950), Automatické elektrické riadiace zariadenia pre domácnosť a na podobné účely Časť 2-8 Osobitné požiadavky na elektricky ovládané vodné ventily vrátane mechanických požiadaviek. Zmena A1 - Čermáková, Dagmar (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto zmena A1 STN EN 60730-2-8: 2003 je slovenskou verziou EN 60730-2-8: 2002/A1: 2003