STN EN 60627: 2003 (36 4722), Diagnostické röntgenové zobrazovacie prístroje. Charakteristiky sekundárnych clôn na všeobecné použitie a na mamografiu. - Auxt, Anton (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60627: 2001 vrátane opravy z augusta 2002