STN EN 61262-3: 2001 (36 4736), Zdravotnícke elektrické prístroje. Charakteristiky elektrooptických zosilňovačov röntgenového obrazu Časť 3 Stanovenie rozloženia jasu a nehomogenity jasu - Auxt, Anton (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 61262-3: 1994