STN EN 61262-4: 2001 (36 4736), Zdravotnícke elektrické prístroje. Charakteristiky elektrooptických zosilňovačov röntgenového obrazu Časť 4 Stanovenie skreslenia obrazu - Auxt, Anton (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 61262-4: 1994